Over Urnen Inspirations

Mijn fascinatie voor organische vormen en structuren als inspiratiebron leidde dit tot het ontwerpen van urnen. Exclusieve ontwerpen zeer speciaal handwerk gemaakt om als as urn of as deel urn voor een zeer uniek  aandenken.

Mijn ontwerpen zijn nooit ‘identiek‘ van elkaar u heeft dan ook een uniek kunstwerk als aandenken.

Er kan met recht gezegd worden dat al mijn ontwerpen uniek zijn.

mijn specialiteiten.

Mijn collectie urnen getuigt van een gedegen ambachtelijk vakmanschap. Aan materiaal en kwaliteit zijn geen concessies gedaan. Ook zijn er veel ontwerpen die in patina kleuren  zijn uitgevoerd met vele mooie kleuren, hoe deze ontstaan, Patina, ook aangeduid als edel roest of koperroest, is een doffe corrosie laag die gevormd wordt op het oppervlak van voornamelijk koperen voorwerpen en koperhoudende legeringen (zoals brons) als gevolg van oxidatie van het metaal bij blootstelling aan de lucht en vocht. De kleur van deze laag kan variëren van groen tot donkerbruin. Het verschil in kleur heeft te maken met de veel agressievere werking van het zuur en regen dan de veel rustiger verlopende oxidatie van het koper met enkel de zuurstof in de lucht. Het vormen van een natuurlijke patina laag kan tientallen jaren duren. Mijn ontwerpen worden kunstmatig bewerkt om deze patina kleuren creëren, ook zijn er meer kleuren in mijn ontwerpen deze zijn nooit ‘identiek‘ van elkaar u heeft dan ook een uniek kunstwerk.

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf met een ontwerp naar mij te komen zodat we samen kunnen kijken of we uw wens kunnen realiseren.

Ook staan wij bekend voor onze uitstekende service. Wij bieden u een goed prijs   kwaliteitsverhouding met ook het gratis vullen van uw as urn. Wij bieden ook gratis verzending aan binnen Nederland, verzending naar buitenland op aanvraag.

 

Dutch-Design-Art.com

Naast mijn urnen ontwerpen creëer ik ook nog diverse unieke kunst voorwerpen.

zie hiervoor de website: www.dutch-design-art.com